Amber Gardens ansamblu rezidential de lux 1

În contextul pandemiei și a creșterii exponențiale a timpului petrecut acasă, la care se adaugă și creșterea puterii de cumpărare a românilor, firma de consultanță Bucharest Real Estate Club arată că piața rezidențială din Capitală a intrat într-o perioadă de efervescență.

Astfel, volumul total de investiții, pe toate sub-segmentele pieței imobiliare din București este de 3,5 miliarde de euro, din care sectorul rezidențial middle & upper class quality reprezintă un miliard de euro, în 60 de proiecte care au termen de predare până în 2023.

În continuare, potrivit sursei citate, zona care atrage cele mai multe proiecte din clasa superioară este cea de nord, pe zonele Barbu Văcărescu – Floreasca, Aviației, Pipera, Băneasa, Expoziției sau Sisești – Străulești.

Tendințele principale ale…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: claudia

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.