Sectorul imobiliar din întreaga Europă continuă să se dovedească a fi un bun refugiu în perioade de criză. În ciuda faptului că pandemia de sănătate COVID-19 se află la al treilea val în mare parte din Spania și Europa, investitorii internaționali importanți rămân concentrați asupra activelor imobiliare din toată Europa. Au existat câteva noi adăugiri la clasamentul celor mai atractive orașe europene pentru investiții în sectorul imobiliar în 2021: Barcelona a ieșit din top 10, în timp ce Madridul menține o poziție puternică.

Acest lucru este în conformitate cu studiul Tendințe emergente în domeniul imobiliar realizat de PwC și Urban Land Institute în care fondurile de investiții, dezvoltatorii, companiile imobiliare și alți jucători de pe piață evidențiază potențialul sectorului într-un…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.com
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.