Zona rurală italiană este un loc în care mulți expați se simt ca acasă în Italia, iar această fermă fermecătoare din Lucca este proprietatea perfectă pentru cei care doresc să facă același lucru și să înceapă o nouă viață în frumoasa Toscana. Această minunată fermă, numită “La Torretta”, este situată într-o zonă cu un microclimat fantastic, vederi panoramice și este aproape de mare și munți, precum și de aeroporturi (Pisa și Florența) și o serie de orașe fermecătoare pline de artă și istorie.

Proprietatea este înconjurată de 5,5 hectare de teren, parțial cultivate cu aproximativ 1.400 de măslini în producție. Ferma de 430 m2 a fost renovată cu atenție, respectând caracteristicile tipice, istorice toscane și cu cele mai bune materiale. Proprietatea are o anexă renovată pentru a fi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.