Reading Time: 2 minute

Campania de crowdfunding a startup-ului de property management Milluu a fost suprasubscrisă cu 100.000 de euro în mai puțin de trei ore de la listarea oficială, investiția finală ajungând la 884.000 de euro, cea mai mare investiție făcută până acum prin platforma SeedBlink.

Compania anunțase anterior listării oficiale intenția de a strânge în actuala rundă de finanțare 784.000 de euro. Milluu este prima companie din portofoliul Early Game Ventures care se listează pe SeedBlink.

Milluu este o platformă de tehnologie care garantează plata și acoperă riscul neîncasării chiriei pentru proprietari și oferă o soluție digitală de management a proprietății, de la găsirea chiriașului / apartamentului potrivit, până la închiriere, semnarea contractului de închiriere, gestionarea…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.revistabiz.ro
Autor: Alex Rădescu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.