Este un fapt binecunoscut că cultura vinului este extrem de importantă în Italia, iar calitatea mâncării, cât și a vinul sunt lucruri de care sunt foarte mândri italienii. Fiind cel mai mare producător de vin din Europa, această industrie din Italia este plină de istorie, calitatea continuă să se îmbunătățească.

Rețineți că majoritatea cramelor și podgoriilor italiene rămân deschise publicului, cu măsurile de sănătate și siguranță COVID-19 necesare, în conformitate cu recomandarea guvernului. În timp ce cea mai bună modalitate de a înțelege cu adevărat măiestria vinului italian este de a face o vizită la o cramă sau podgorie, un început minunat este de a face turul nostru din confortul propriei case, în timp ce îți planifici următoarea excursie pentru atunci când situația de sănătate o va…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro