Proprietarii magazinelor alimentare din Mamaia au aflat că de foarte mulți ani încalcă o lege care interzice vânzarea de mezeluri, brânzeturi și patiserie în stațiunile turistice. Acum, astfel de unități de alimentație publică nu vor mai primi aviz de funcționare din partea Primăriei Constanța. În cele trei luni rămase până la deschiderea sezonului estival, patronii de chioșcuri și magazine alimentare au două opțiuni: fie își inchid afacerile, fie se reprofilează.

Stațiunea Mamaia a ajuns de-a lungul anilor raiul comercianților care și-au deschis afaceri în punctele-cheie din zonă. Pentru că fluxul mare de turiști le-a adus încasări spectaculoase, numărul lor s-a înmulțit, arată Prima TV.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro