Aproximativ 55% dintre angajatii care au raspuns unui sondaj recent initiat de Genesis Property sustin ca lucreaza in prezent fie partial (17,3%), fie exclusiv de la sediul companiei (37,4%). Aproape 41% dintre respondenti se declara multumiti de actualul mod de lucru, in contextul in care 4 angajati din 10 sustin ca biroul lor este acum mai sigur decat la inceputul pandemiei, mai arata sondajul Genesis Property, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de birouri de clasa A din Romania, care detine West Gate Business District si Novo Park.

Declarata in mod oficial in martie 2020, pandemia a adus schimbari majore in modul de lucru al angajatilor, la nivel global. Dupa un an, optimismul revine incet-incet in randul angajatilor romani, pe masura ce sunt implementate tot mai multe…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: matek.ro
Autor: matek matek

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro