Indemnizația lunară a membrilor Consiliului de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) va fi majorată de la 1% la 10% din indemnizația președintelui CNAS, în timp ce numărul reprezentanților statului în consiliu va crește de la 4 la 6. Totodată, indemnizația lunară pentru membrii consiliilor de administrație ale caselor de asigurări județene va crește de la 1% la 5% din salariul funcției de director general al casei de asigurări respective.

De ce este important: Guvernul a decis pentru 2021 înghețarea salariilor, sporurilor, indemnizațiilor și primelor în sectorul public, neacordarea primei și a voucherelor de vacanță, precum și compensarea orelor suplimentare pentru personalul bugetar numai cu timp liber. Recent, premierul Cîțu, vorbind despre anvelopa salarială…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro