Acţiunile Star Residence Invest (REIT) debutează vineri în piaţa AeRO, emitentul urmând să fie prima companie din ţara noastră de tip REIT (Real Estate Investment Trust) listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), se arată într-un comunicat de astăzi al operatorului pieţei noastre de capital.

În luna decembrie a anului trecut, Star Residence Invest a derulat o oferta secundară de vânzare de acţiuni, printr-un plasament privat în cadrul căruia a atras 8,1 milioane lei de la investitori, fiind subscrise 37,2 milioane de acţiuni, la un preţ de 0,218 lei/ titlu.

Astfel, investitorii care au participat în cadrul plasamentului deţin cumulat 77,64% din acţiunile Star Residence Invest, iar dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), fondatorul şi acţionarul majoritar al Star Residence Invest de la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro