Poate ai căutat la rândul tău un apartament pentru a-l închiria sau cumpăra și ai petrecut zeci de ore scanând anunțuri imobiliare, dând telefoane pe la diverse agenții sau proprietari și programând vizionări. Unii agenți ți s-au părut profesioniști și credibili la telefon, alții mai puțin, și din experiența ta de client, ai deja o idee despre ce presupune că fii un bun agent. Dar te-ai gândit că ai putea fi unul?

Barierele de intrare în această meserie sunt aproape inexistente. Oricine poate deveni agent imobiliar, iar pentru a profesa ca agent nu-ți cere nimeni o diplomă de specialitate.

Ceea ce face însă diferența între un agent bun și unul amator, este tocmai motivația agentului – o face exclusiv pentru comision sau chiar îi place să relaționeze cu oameni și se bucură de fiecare tranzacție…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Florea Mara

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro