Primarul Emil Boc s-a arătat consternat de ceea ce se întâmplă în Florești, unde primarul a semnat autorizații de construire pentru mai multe blocuri care urmează să se edifice la liziera pădurii Hoia, unde încă nu există nici infrastructură, nici căi de acces, imobile contestate de activiștii de mediu din oraș și pentru care au cerut prefectului să intervină pentru haosul imobiliar din zonă.

”Nu înțeleg cum e posibil că s-au aprobat blocuri de o asemenea dimensiune fără asigurarea tramei stradale. N-am avut habar că asemenea giganți imobiliari se ridică la marginea Clujului. Și așa am avut o lovitură dură cu deschiderea acelui drum din Florești spre Grigorescu. Noi stăm câte 3 luni să analizăm studiile de circulație, să le întoarcem pe toate părțile. Aștept ca autoritățile statului să…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro