NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România – după valoarea activelor din portofoliu, a raportat pentru anul trecut o scădere de 94,5% a profitului brut realizat de pe urma proprietăților din România, în timp ce încasările din chirii au scăzut cu 17%. Evoluția din România este mai bună decât la nivel de grup, unde s-au înregistrat pierderi de peste 200 de milioane de euro și venituri din chirii mai mici cu 19,4%, comparativ cu rezultatele din 2019.

Pandemia a lovit din plin compania sud-africană. 85 de zile în care cele 18 malluri românești ale NEPI Rockcastle au fost închise s-au tradus prin rezultatele în scădere de anul trecut.

Investitorul a realizat, în 2020, un venit din chirii de 133 milioane de euro în România, comparativ cu 160,2 milioane de euro în 2019, conform…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro