Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interiorMai mulți ingineri și proiectanți vor putea participa la examenele de atestare pentru verificatori de proiecte și experți tehnici în construcții, conform viitoarei Proceduri de atestare, care va impune un mecanism descentralizat. Procedura se află în prezent în consultare publică.

Cum în prezent examenele sunt organizate doar la București, de regulă semestrial, fără a se cunoaște însă un calendar stabil, Ministerul Dezvoltării propune ca organizarea acestora să se desfășoare la nivel regional, în marile centre universitare din țară unde există facultăți de construcții și arhitectură și există specialiști care pot face parte din comisiile respective, precum București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Constanța. Subiectele vor fi unice, fiind stabilite de o comisie centrală formată din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro