Efervescenţa ofertelor publice iniţiale (IPO) care au loc la Bursa din Coreea de Sud pare că va genera un volum de listări ce va depăşi nivelul de anul trecut, ajungând la un nou record, potrivit aşteptărilor participanţilor la piaţă.

Un număr de 24 de entităţi au debutat pe piaţa principală şi pe Kosdaq în acest an (fără să fie luate în calcul SPAC-urile şi fondurile de investiţii imobiliare), atrăgând 150 de trilioane de woni (132,45 miliarde de dolari), din care aproape jumătate, respectiv 63,6 trilioane de woni, au fost strânse de producătorul de vaccinuri SK Bioscience în cadrul IPO-ului de săptămâna trecută, anunţă pulsenews.co.kr.

Menţionăm că un SPAC (special purpose acquisition company) este o societate care nu are operaţiuni comerciale, fiind creată doar pentru atragerea de capital…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro