Un ONG înființat în ianuarie anul acesta, Asociația pentru Dreptul Urbanismului (ADU), condus de un expert în urbanism, arhitectură și drept care a lucrat în trecut pentru Asociația Salvați Bucureștiul, organizația care l-a făcut cunoscut ca activist pe actualul primar al Capitalei Nicușor Dan, iar acum este consultant pentru un dezvoltator imobiliar de top, vrea să atace în contencios administrativ recentele hotărâri ale Consiliului General al Municipiului București (CGMB) de suspendare pe 1 an a Planurilor Urbanistice Zonale (PUZ) ale sectoarelor 2-5 ale Bucureștiului, inițiate de Nicușor Dan.

ADU și-a făcut cunoscută intenția lansând o petiție online în acest sens.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro