Detalii

Casa de vanzare, in Josephstadt, areal initial denumit Maierele Vechi (Alte Mayerhoff), a carui decizie de infiintare a fost data de catre Josif al II -lea de Habsburg, in anul 1773.
Cartierul, in care se afla aceasta casa, a fost construit, initial, in apropierea cetatii fortificate, separat fiind de zidurile acesteia prin zona Non – Aedificandi.
In aceasta zona, cu gradini luxuriante, illo tempore, nu departe de Palatul Bela Gudenus de Gad, edificat in perioada 3 mai 1912 – 1913, in stil eclectist – istoricist, se regaseste acest imobil, structurat pe tipologia S + P + M, cu origini in indepartatul an 1864 (evident, prezenta, atunci, doar in plan parter), extinsa, ca suprafata locuibila, in anul 1920 si ajungand la stadiul actual in anul 2015, in urma unei ample transformari.
Este o Citeşte mai mult

Vezi anunțul aici

Articol publicat pe: www.imobiliare.ro

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro