Primăria Cluj-Napoca expropriază terenuri unde se puteau construi blocuri de 11 etaje și construiește un parc modern pentru un întreg cartier

PUZ-ul pentru parcul Zorilor a fost aprobat în ședința de Consiliu local. Luni va fi demarată procedura de licitație în vederea realizării parcului.

Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Terenul pe care va fi amenajat parcul din cartierul Zorilor – zona Observator – are o suprafață de peste 1,2 ha. Aici vor fi plantați 180 arbori și 240 arbuști, pe lângă cei existenți. Se vor amenaja spații de joacă pentru copii, zone de recreere și fitness în aer liber.

Proiectul include un nou sistem de iluminat prevăzut cu tehnologie LED și telegestiune, iar sistemul inteligent de irigație va reduce costurile de întreținere și va păstra vie vegetația în timpul perioadelor secetoase. Amenajarea parcului se…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: psnews.ro
Autor: Pavel Adrian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro