Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a anulat licitația pentru achiziționarea a 155 de autovehicule de tip 16+1 locuri, destinate exclusiv transportului elevilor din învățământului preuniversitar de stat. Instituția a motivat decizia prin faptul că oferta Rădăcini Motors, singura înscrisă la procedură, cum a anunțat Profit.ro, nu a fost conformă cu prevederile caietului de sarcini. 

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Contractul a fost estimat la 22,79 milioane de lei, fără TVA, iar vehiculele ar fi trebuit livrate peste 6 luni de la data atribuirii.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Rădăcini Motors este controlată de omul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro