Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2 al Capitalei

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2 al Capitalei

Conform acestuia, totalul cheltuielilor bugetului local se ridică la 1.177.451.000 de lei. Bugetul Aparatului de specialitate al primarului, exceptând transferurile către instituţiile publice sub autoritatea Consiliului Local Sector 2 (Administraţia Domeniului Public, Centrul Cultural ‘Mihai Eminescu’, Administraţia Pieţelor), se ridică la 427,7 de milioane de lei.

Pentru centre de vaccinare sunt prevăzuţi 18,5 milioane de lei, pentru dezvoltarea sistemului de locuinţe – 83 milioane de lei, din care 56 de milioane pentru reabilitare termică, la Salubritate – 160 de milioane de lei, la Transporturi – 63 de milioane de lei.

Bugetul de cheltuieli pentru Poliţia Locală este de 53 milioane de lei, pentru Direcţia Generală pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar – 245 de milioane de lei, Direcţia Generală de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: b365.ro
Autor: Claudiu Popa

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro