Proiectarea de scaune nu este întocmai o meserie ușoară. Un designer trebuie să țină cont de anatomia corpului uman și de o multitudine de alte aspecte pentru a realiza o proiecție ce ulterior va rezulta în realizarea de scaune. Un scaun trebuie să fie neutru din punct de vedere al proporțiilor. Trebuie să se potrivească tuturor tipurilor de corpuri, indiferent de tip sau dimensiuni, fără a aplica presiune ce ar putea restricționa circulația sângelui.

Ca și oameni, avem dorința constantă de a ne mișca, chiar și atunci când stăm jos. De-a lungul evoluției sale, omul a obținut o postură erectă și mers biped. Multe dintre abilitățile și dizabilitățile sale se datorează acestei transformări. Unul dintre avantaje a fost, evident, faptul că putem să ne utilizăm mâinile independent. Cu toate acestea,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro