case sub 100.000 euro in iasi

Am văzut că la Cluj nu prea există case ieftine, adică sub 100.000 euro – mai puțîn de 5% din totalul de case aflate la vanzre. Pe la București mai mișcă ceva. Discutăm acum despre un oraș care stă bine la capitolul acesta. Este vorba despre Iași, unde cei care caută o casă pe pământ, nu cu foarte mult pământ, dar totuși nu la bloc, au mult mai multe șanse în a găsi locuința dorită în bugetul dorit. Haideți să vedem ce are de oferit piața imobiliară la capitolul case sub 100.000 euro în Iași.

Am folosit imoradar24.ro, agregatorul cu cele mai multe anunțuri imobiliare unice din România, și am găsit în total 569 de case de vânzare în Iași.

case de vanzare in iasi

Țînând cont că majoritatea (peste 90% dintre oferte) apartamentelor cu suprafețe mai mari de 90mp din Iași, au prețuri de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.imoradar24.ro
Autor: imoradar24

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro