CEC Bank a demarat programul Noua Casă în cele peste 1.000 de unităţi aflate în portofoliu, oferta indicând o rată anuală a dobânzii de 3,78% (IRCC plus marjă fixă de 1,9 pp) în cazul celor care îşi încasează salariul prin bancă, mai mică cu 0,10 pp faţă de cea standard (2% p.a.).

Prin programul Noua Casă pot fi achiziţionate locuinţe noi, cu o vechime de sub 5 ani, în valoare de până la 140 000 de euro sau locuinţe vechi, cu o vechime de peste 5 ani, în valoare de până la 70 000 de euro.

Un calcul făcut de bancă arată că în cazul unei familii în care ambii soţi încasează salariul mediu pe economie, de aproximativ 3.400 lei net lunar pentru o persoană, fără alte rate, aceasta poate accesa un credit pe 25 de ani de 510 000 lei (aproximativ 103 000 euro).

În…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ovidiu Vranceanu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro