Familia Grigore, proprietara companiei de consultanță imobiliară Sud Rezidențial, a lansat brandul Quantum Real Estate Group, prin intermediul căruia vrea să dezvolte, alături de alți 10 investitori imobiliari, patru proiecte rezidențiale cu 120 de case și vile și 6 clădiri comerciale în zona Berceni – Vidra din sudul Bucureștiului.

Printre dezvoltatorii atrași în investiție se numără constructorii ansamblurilor Brown Residence (Bogdan Păun), Viva Residence (Oana Lupu) și Kreisstadt Residence, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Cătălin Grigore și familia sa au cumpărat 25 hectare de teren în comuna Berceni, în urma unor investiții de peste 5 milioane de euro, pe care le va urbaniza și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro