Când apelezi la un arhitect peisagist și cea mai mică suprafață de grădină poate deveni o oază de verdeață relaxantă. Dar arhitectul Dragoș Isăcescu a reușit mai mult, respectiv a ascultat dorințele proprietarilor și a îmbinat utilul cu plăcutul într-o suprafață de circa 60 de metri pătrați de curte. Pe lângă faptul că a mărit suprafața grădinii cu alpinarii îmbrăcate cu gazon, scoarță de copac, plante, roci a reușit să integreze frumos flori, pomi fructiferi, de asemenea o cascadă cu aspect natural, plus a venit cu soluții de depozitare la exterior pentru cele necesare pe timpul verii în zona terasei. Dar hai să-ți spun mai multe atât despre concept, cât și despre cum sunt gânditele variatele zone din această grădină urbană.

La finalul verii anului trecut, în august, Dragoș Isăcescu, fostul meu coleg de la emisiunea Visuri la cheie, m-a invitat să văd această grădină urbană. Evident că nu mă puteam abține să nu ți-o prezint și ție.

La…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adelaparvu.com
Autor: Adela Parvu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro