Omul de afaceri Radu Dimofte, cunoscut ca proprietar al francizelor KFC și Pizza Hut în România, a transferat un teren din centrul Bucureștiului de pe firma Wellkept Group pe firma Practic SA, unul dintre cei mai mari proprietari de spații comerciale stradale din țară, într-o tranzacție evaluată la 4,7 milioane de euro și susținută printr-un împrumut de la Blom Bank France, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Wellkept Group, societate controlată direct și indirect de Radu Dimofte, a obținute în martie anul trecut un certificat de urbanism cu scopul dezvoltării unui ansamblu format din două clădiri, cu 3 subsoluri și 11 etaje, cu locuințe și spații comerciale pe terenul pe care îl avea în proprietate pe strada Știrbei Vodă 101A din centrul Bucureștiului. Totuși, Primăria Sectorului 1…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro