La final de martie la nivel național erau înregistrate peste 12.000 de locuri de muncă vacante, relatează economedia.ro, potrivit datelor Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Mai precis, potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele ANOFM, sunt disponibile 12.506 locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru muncitori necalificați la asamblarea și montarea pieselor, lucrători comerciali, șoferi, vânzători, agenți de securitate.

Din cele 12.506 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.067 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer mecanic, medic, programator, inginer construcții civile/industriale și agricole, proiectant, consilier în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro