Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interiorCu toate că au început să acorde mai multe avantaje salariaților lor și că plățile pentru lucrările contractate cu statul vin cu întârziere, totuși constructorii vor investi anul acesta în dezvoltarea firmelor lor. Unii mai puțin, alții mai mult.

Lipsa inginerilor constructori încă reprezintă o problemă

Problema fluctuației de personal a fost rezolvată de Romoil 2003 Buzău după ce le-a oferit angajaților salarii mai bune, dar și o serie de facilități, precum transport gratuit sau prime de performanță.

Bănică Marcu, proprietarul acestei companii de construcții, spune că nu prea reușește să găsească personal calificat: ”Am încercat și calificarea la locul de muncă, dar imediat cum se califică sau cum îi autorizăm – în cazul sudorilor le plătim toate acele autorizații speciale…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: Stancu Monica

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro