Germania sprijină măsurile destinate îmbunătățirii eficienței energetice a clădirilor cu subvenții în valoare de șase miliarde de euro în acest an, a anunțat luni ministrul Economiei, Peter Altmaier transmite Reuters.

Printre măsurile care vor fi sprijinite de guvernul federal se numără programe de modernizare a clădirilor actuale cu o mai bună izolare și sisteme de încălzire mai eficiente, a precizat Peter Altmaier.

Breșă de securitate IT indicată pentru cel mai mare portal local de imobiliare. Peste 200.000 de fișiere ale Imobiliare.ro, cu datele personale și proprietățile clienților, ar fi fost expuse. Compania urmează să transmită precizări CITEȘTE ȘI Breșă de securitate IT indicată pentru cel mai mare portal local de imobiliare. Peste 200.000 de fișiere ale Imobiliare.ro, cu datele personale și proprietățile clienților, ar fi fost expuse. Compania urmează să transmită precizări

„Sectorul clădirilor este un factor important dacă vrem ca tranziția energetică să aibă succes”, a spus Altmaier la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro