Posibilitatea de a lucra de la distanță, una dintre consecințele pandemiei coronavirus, facilitează redescoperirea micilor sate din mediul rural italian. Din acest motiv, din ce în ce mai multe localități decid să scoată la vânzare clădiri, de obicei găsite în centrul istoric, la un preț simbolic. Acesta este și cazul în prezent în Pietramelara, cel mai recent sat italian care a decis să-și vândă casele cu 1 euro. Pentru a afla mai multe, idealista/news l-au intervievat pe Pasquale Di Fruscio, primarul acestui mic sat din Campania .

La fel ca satul Oyace din Valea Aosta, din Pietramelara, consiliul local a decis să lanseze un proiect de case la 1 euro cu scopul de a atrage atenția cumpărătorilor gata să investească în zonă, favorizând în special orice activități antreprenoriale care ar putea fi aduse…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro