Din anumite motive, una dintre persoanele cu care iti doreai sa te intalnesti de Pasti poate ca nu a reusit sa ajunga acasa, insa acesta nu este un motiv pentru care sa nu-l surprinzi cu un cadou deosebit. Chiar daca nu va puteti intalni fizic, puteti in continuare sa va eliberati cateva ore din program, pentru a le petrece impreuna. 

De exemplu, in ziua de Pasti, poti sa-i propui sa luati cina impreuna, fiecare din propria locuinta, si sa fiti conectati printr-un program de videoconferinta. Puteti profita de aceasta ocazie pentru a depana amintiri si pentru a vorbi despre lucrurile frumoase pe care le-ati trait pana acum si care au contribuit la intarirea legaturii dintre voi. Acest cadou va fi cu siguranta unul apreciat si il va face sa se simta acasa, chiar daca, in acest an, nu a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro