În întreaga lume, necesitatea promovării unor idei sustenabile în dezvoltarea imobiliară s-a remarcat atât la nivel național, al uniunilor regionale de state, dar și – într-un stil tot mai pregnant – la nivel internațional. Promovarea clădirilor verzi, a minimizării impactului asupra mediului, a calității aerului, dar și introducerea unor noi standarde și idei în construcțiile rezidențiale, de birouri sau comerciale sunt necesare pentru a aduce un plus orașelor, deja supraaglomerate și suprapoluate.

În susținerea acestor demersuri au apărut mecanisme de certificare internaționale, precum LEED sau BREEAM, care urmăresc sustenabilitatea dezvoltărilor imobiliare. Un nume nou în zona internațională, dar altfel vechi pentru Statele Unite, este ULI (Urban Land Institute) Foundation – organizație…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Catalin Socol

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro