Deși jumătate dintre românii participanți la un sondaj spun că le-a fost greu să găsească o locuință care să bifeze toate criteriile de selecție, aceștia au fost cei mai hotărâți și rapizi din Europa în 2020.

Trei din cinci români participanți la un studiu ING spun că și-au găsit locuința în cel mult trei luni, pe primul loc dintre țările europene participante la studiu. Mai mult decât atât, peste 60,9% dintre românii chestionați și-au găsit locuința după ce au vizionat cel mult cinci proprietăți, în timp ce alți 22,8% și-au achiziționat casa după ce au vizitat între șase și zece proprietăți.

Spune-mi ce fel de consumator ești și-ți spun ce factură la curent vei primi pentru ianuarie CITEȘTE ȘI Spune-mi ce fel de consumator ești și-ți spun ce factură la curent vei primi pentru ianuarie

România se află în top trei al clasamentului de proprietari…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro