Furnizorul indian de soluții software și outsourcing Wipro, care a încheiat recent un parteneriat strategic pe 5 ani cu retailerul german Metro pentru preluarea activității și a angajaților diviziei IT din România, a închiriat 11.000 metri pătrați în Globalworth Square. 

Wipro își extinde astfel parteneriatul deja existent cu Globalworth. Ca urmare a creșterii nevoilor de business, echipelor Wipro care deja își desfășoară activitatea în Globalworth Tower li se vor alătura echipele din Globalworth Square.

EXCLUSIV Furnizorul de materiale pentru construcții Baduc își restrânge activitatea din București și vinde o parte din platformă unui retailer pentru un magazin CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Furnizorul de materiale pentru construcții Baduc își restrânge activitatea din București și vinde o parte din platformă unui retailer pentru un magazin

Wipro este prezentă în România din 2008, când a descris un centru în București. În 2017, Wipro a…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro