Șantierul unui bloc cu parter și 3 etaje autorizat pe strada Edgar Quinet, în zona blocurilor din Cluj-Napoca edificate în pădure, a creat panică printre riverani după ce drumul a început să se surpe. Poliția locală și Ispectoratul de Stat în Construcții au efectuat verificări în zonă. Beneficiarul investiție, citat de stiridecluj.ro a spus că a oprit lucrările și că va remedia toate problemele apărute. Strada Edgar Quinet de-a lungul căreia s-a dezvoltat un adevărat cartier în timpul mandatului actualei administrații a fost preluată și asfaltată de Primăriei, însă a rămas un pericol pentru pietoni, neavând trotuare sau iluminat public.

 

„De câteva zile bune lucrează excavatoarele acolo şi s-au apropiat extrem de mult cu fundaţie de pilonii şi zidurile de susţinere ale drumului şi ale…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro