Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

După o perioadă de pauză, lucrările de reamenajare a străzilor din noua zonă rezidențială a cartierului Tractorul ar urma să fie reluate, mai ales că au mai fost rezolvate și unele probleme de natură juridică, astfel că se va putea interveni pentru modernizarea infrastructurii stradale.

După cum a precizat consilierul local Ioan Corbu porțiunea neasfaltată din strada Nicole Labis a fost dată în lucru la Direcția Tehnică urmând a se asfalta imediat ce vremea va permite. „O parte din strada Manole Diamandi a fost cedata cu titlu gratuit către domeniul public de către un proprietar persona fizica, așadar, și această porțiune urmează să fie asfaltată în viitorul apropiat. Este vorba de portiunea cuprinsa intre numerele19 si 23”, a menționat consilierul local….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro