Element Industrial, companie înființată de dezvoltatorii imobiliari Ionuț Dumitrescu și Muler Onofrei, încep un nou proiect, în zona Buftea Chitila, denumit parcul logistic Eli Park 3, cu o suprafață de 72.000 metri pătrați. Proiectul presupune o investiție totală de 37 milioane euro.

Noul parc logistic va fi construit în mai multe faze, prima constând într-un centru de distribuție de 18.500 metri pătrați.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, semnează o nouă investiție, lângă fabrica Ford. Negocieri în paralel pentru vânzarea parcului cu depozitele Arctic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, semnează o nouă investiție, lângă fabrica Ford. Negocieri în paralel pentru vânzarea parcului cu depozitele Arctic

Dezvoltatorul are în lucru o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 metri pătrați, în București, Pitești, Craiova, Bacău, Brăila sau Ploiești,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro