Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

Imobiliare Știri Toate știrile importante din domeniul imobiliar, construcții, arhitectură și design interior

În contextul actual al prelungirii stării de alertă stabilită prin H.G. nr. 432/08.04.2021 şi ţinând cont de regulile de distanţare socială, Primăria Municipiului Bucureşti organizează, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, şedinţa de dezbatere publică, în data de 22.04.2021, ora 15.00, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Programului Municipal de Restaurare a imobilelor monumente istorice şi a imobilelor aflate în ansambluri de arhitectură şi zone construite protejate de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, program finanţat de la bugetul local şi din alte surse legal constituite, prin bugetul structurii de specialitate a Municipiului Bucureşti, Administraţia Municipală pentru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: b365.ro
Autor: Claudiu Popa

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro