Ministerul Apărării Naționale (MApN) are în pregătire, într-o locație nespecificată din București, un proiect clasificat la nivelul „secret de serviciu”, de construire a unui ansamblu imobiliar-militar constând în 2 pavilioane, mai multe anexe, plus teren de antrenament pentru activități de pregătire fizică, justificarea investiției fiind, printre altele, „prevenția și contracararea amenințărilor externe”.

Proiectul include și „demolarea pavilioanelor existente” pe amplasament, în număr de 3, relevă date analizate de Profit.ro.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și…cifra de afaceri

Instituția a lansat recent o licitație restrânsă pentru a achiziționa „Servicii de proiectare, de asistență a proiectantului pe durata de execuției lucrărilor, precum și execuția…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro