Contractele de finanțare europeană a celor 11 operatori regionali implicați în proiectul de reabilitare a rețelelor de apă și apă uzată din județul Hunedoara vor fi semnate în perioada următoare.

Aceste contracte vor aduce operatorului Apa Prod Deva, 219 milioane de euro pentru investiții în modernizarea rețelelor de apă și canalizare.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, și directorul general al SC Apaprod SA Deva, au avut o întâlnire ieri cu reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene pentru a analiza stadiul proiectului de reabilitare a rețelelor de apă și apă uzată din județul Hunedoara.

Este vorba despre un proiect regional finanțat în cadrul programului POIM,  care vizează sistemele de alimentare cu apă și canalizare din județul Hunedoara, aflate în aria de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro