Pe piața birourilor din București vor mai fi livrate anul acesta proiecte noi de aproximativ 220.000 de metri pătrați, în creștere față de anul 2020 când au fost finalizate spații noi de 155.000 mp.

Livrările în creștere vin pe fondul utilizării scăzute a stocului existent de birouri care a ajuns la circa 2,98 milioane mp, relevă datele agenției de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Angajații au început să revină în birouri, însă gradul de utilizare al clădirilor este relativ scăzut la 40-50%. Companiile au continuat să opereze în sistemul de muncă de acasă sau cel hibrid care combină activitatea din birou cu cea de la distanță.

„Considerăm că primele trei luni ale anului curent au adus semne pozitive, în sensul în care vedem un număr important de tranzacții de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Ovidiu Posirca

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro