Omul de afaceri Alexandru Răbâncă (41 de ani) a decis să plaseze în imobiliare banii câștigați din vânzarea francizei Yves Rocher, brand pe care l-a adus în România în urmă cu 20 de ani, și a unui lanț de farmacii, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. El a început prin dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium cu circa 150 de apartamente, însă vrea să se extindă puternic pe acest domeniu.

Antreprenorul a dezvoltat, în sistem de franciză, lanțul de magazine Yves Rocher din anul 2000 și până în 2016, când producătorul francez de cosmetice a decis să preia direct cele circa 40 de magazine din România. În urma acestei afaceri, familia Răbâncă s-a ales cu circa 5-7 milioane de euro, bani încasați treptat până la sfârșitul anului trecut, potrivit informațiilor Profit.ro….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro