Firmele europene care dezvoltă tehnologii inovatoare pentru sectorul imobiliar (PropTech) vor putea obține investiții totale de 60 de milioane de euro, printr-un nou fond pan-european, lansat în Belgia.

Fondul de investiții AMAVI Capital a strâns 30 de milioane de euro, dar intenționează să ajungă la o valoare totală de 60 de milioane de euro.

Fondul pan-european de private equity va face investiții în 15 companii europene în fază de scale-up, care aduc tehnologii inovatoare în domenii ca imobiliarele, administrarea clădirilor, construcții, instalații, proiectare, eficiență energetică și altele.

AMAVI Capital este acționar, printre altele, într-o companie belgiană, Shayp, care a dezvoltat un sistem de detectare automată a scurgerilor de apă din instalațiile clădirilor, pentru a preveni inundațiile și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Claudiu Zamfir

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro