Retailer-ul Leroy Merlin a deschis un nou magazin în Târgoviște ducând rețeaua națională la 19 unități care comercializează materiale de construcții, decorațiuni și produse de grădinărit.

Noul magazin se desfășoară pe o suprafață totală de 10.000 metri pătrați și va avea peste 100 de angajați. Printre serviciile oferite în magazin se numără cel de mixare bopsea, închiriere unelte sau debitare a lemnului.

Deschiderea face parte din strategia Leroy Merlin de extindere la nivel național. Compania are în prezent magazine în 14 orașe printre care București, Iași, Timișoara și Sibiu.

 „Prin soluțiile noastre alternative de cumpărare <Rezervă și Ridică>, <Comandă telefonică> sau <Comandă online> ne propunem să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături omnicanal…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: realestatemagazine.ro
Autor: Realestate Magazine

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro