Alege o patura care sa fie suficient de moale si confectionata dintr-o tesatura densa, dar care sa se preteze spalarii la masina, in caz ca se murdareste de la pamant sau iarba. In plus, se poate intampla sa versi accidental un sos tomat sau sa darami cu cotul sticla de vin rosu. Toate aceste pete persistente risca sa iti pericliteze buna dispozitie. Stai mai relaxat stiind ca, la nevoie, patura intra in masina de spalat si la final de program o scoti gata curatata!

👉 Masina de spalat rufe WUE8736XBS de la Beko vine dotata cu StainExpert, un program dedicat inlaturarii petelor din textile! Uita de grija murdariei si de metodele de inlaturare a petelor persistente care iti vor ocupa mult timp. Programul StainExpert elimina cat mai eficient 24 de tipuri de pete cu grade diferite de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro