Fundația Alber și Alphaville Arena se implică constant în dezvoltarea comunității, prin sprijinirea celor care au puterea să schimbe viitorul în bine. Misiunea Fundației Alber este de a investi în educația tinerilor, ca fundament al unei societăți de mâine, mai sănătoase și mai prospere. Este investită încredere în parteneriate echitabile cu organizațiile non-profit, asociații de persoane sau profesioniști care au o misiune similară cu cea a Fundației Alber. Aceștia își doresc să devină partener activ pentru proiecte educaționale care să asigure accesul noii generații la cunoștințe și modele pentru a aduce un plus de valoare.

În acest sens, Fundația Alber și dezvoltatorul imobiliar Alphaville Arena au organizat de-a lungul timpului mai multe concursuri de finanțare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Ionuț Dincă

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro