Text provided by the architects

The property was situated in a 1930’s block of flats in Notting Hill. It was divided into small spaces with original herringbone pine flooring, which was rotten, damaged and missing in some places.

Front Elevation
Front Elevation | Photograph © Ollie Hammick

The project was on a budget and therefore major structural alterations were out of the question however, the space was divided into many small rooms separated by stud walls. We had to be creative and managed to manipulate the feel of the space with very little structural work involved.

Original Plan
Original Plan

Even though the main ceiling was high, it had many exposed structural beams and ventilation ducts which made the space feel lower than it was. We lowered the ceiling to hide the beams and…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.designraid.net
Autor: Design Raid

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro