Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate anunță finalizarea vânzărilor ultimelor 300 de apartamente din cadrul proiectului Timișoara 58, marcând totodată încheierea dezvoltării acestui proiect, pe un teren în suprafață de 3,2 hectare, fosta platformă Frigocom, la intersecția bvd Timișoara cu strada Moinești, la 15 minute de stația de metrou Gorjului.

Întreaga investiție în dezvoltarea noului cartier depășește 45 de milioane de EUR, însumând terenul, infrastructura, cele șapte blocuri cu 800 de apartamente, locurile de parcare și spațiile comune.

Timișoara 58 este primul proiect din portofoliul Gran Via România: în decurs de opt ani am schimbat total aspectul fostei zone industriale Frigocom într-o comunitate cu 800 de familii tinere, care și-au început o nouă viață în ansamblul…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro