Lucrările de construcții în România au înregistrat o creștere de 17,3%, în luna septembrie 2020 comparativ cu aceeași lună din anul anterior, acesta fiind cel mai mare avans înregistrat în rândul statelor membre UE, arată datele publicate, joi, de Eurostat.

În timp ce în România, lucrările de construcții au înregistrat o creștere de două cifre în ritm anual, la fel ca și în luna august, în zona euro lucrările de construcții au consemnat în luna septembrie un declin anual de 2,5%, iar în UE au înregistrat o scădere de 2,7%, scrie Agerpres.

România - pe ultimul loc în Uniunea Europeană după ponderea locuințelor cu toaleta în interior CITEȘTE ȘI România – pe ultimul loc în Uniunea Europeană după ponderea locuințelor cu toaleta în interior

De la o lună la alta, în septembrie 2020, comparativ cu luna anterioară, lucrările de construcții au scăzut cu 2,9% în zona…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro