Primăria Sectorului 4 a primit șase oferte pentru amenajarea parcului tematic „România Parc”, contract estimat la 30,7 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 32 luni.

Ofertele au fost depuse de Totul Verde SA (fosta Amenajarea Domeniului Public 4 – ADP4), Porr Construct și asocierile formate din Concelex (lider), Concelex Engineering și Smartgreen Construcții, Clean Prest Activ (lider) și Alexcor Trading, Camicina Construcții (lider), Leo Business Consulting, Pols Security și Triumf Gardening, respectiv Imobiliare Solutions Groul (lider) și Geca Impex PM.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV – Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro