Nu sunt vești bune pentru dezvoltatorii imobiliari din București. După cum a anunțat astăzi primarul Bucureștiului Nicușor Dan, nu sunt șanse să fie aprobate prea curând PUZ-urile de sector suspendate în urmă cu trei luni.

În plus, mai devreme de trei ani nu va fi finalizat Planul Urbanistic General al municipiului București. În bugetul pe acest an al PMB, pentru continuarea elaborării PUG au fost alocate 5 milioane de lei.

Analiza PUZ-urilor de sector făcută de o echipă de urbaniști a identificat 23 de motive de ilegalitate, a spus Nicușor Dan.

Mai mult, raportul oportunității urbanistice spune că aceste PUZ-rui nu au probleme punctuale, cum ar fi de exemplu un anumit număr de terenuri pentru care se schimbă funcțiunea din spațiu verde în spațiu construibil, ci sunt ”fundamental greșite  pe…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.

Website design • Ecommerce website design • Wordpress website design • Web design Timisoara • https://webage.ro